در نظرسنجیای که مؤسسه واشنگتن میان مردم بحرین، امارات متحده عربی و عربستان سعودی انجام داد، مشخص شد درصد حامیان «پیمان ابراهیم» در یک سال گذشته کاهش شدیدی داشته است. این مؤسسه تحقیقاتی آمریکایی گزارش کرد، بیش از دو سوم شهروندان در بحرین، عربستان سعودی و امارات متحده عربی، کمتر از دو سال پس از امضای پیمان ابراهیم، دیدگاهی منفی نسبت به آن پیدا کردهاند.
مؤسسه واشنگتن در نوامبر 2020، (یک ماه پس از امضای پیمان ابراهیم) نظرسنجیای انجام داد که طبق آن 47 درصد از پاسخ دهندگان در امارات متحده عربی توافقات را مثبت دیدند، در حالی که 49 درصد مخالف بودند. در بحرین 45 درصد توافقات را مثبت دیدند و 51 درصد مخالف بودند.
با وجود این، نظرسنجی فعلی نشان میدهد از مارس سال جاری، کاهش شدیدی میان کسانی که توافقات را مثبت میبینند، به وجود آمده است: اکنون در امارات متحده عربی، تنها 25 درصد از این توافق نامهها حمایت میکنند، در حالی که 71 درصد آنها را منفی یا بسیار منفی میبینند. در بحرین هم 20 درصد حامی این توافق و 76 درصد مخالف آن هستند. چند درصد باقی مانده مربوط به افرادی است که پاسخ نداده اند یا گزینه «نمیدانند» را انتخاب کردند.
بنابراین به طور خلاصه میتوان گفت، یک سال پس از امضای «پیمان ابراهیم» میانگین حامیان این توافق در بحرین و امارات از عدد 46 درصد به 23 درصد تنزل داشته است.
پیش از سفر جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به غرب آسیا صحبتهای زیادی در عربستان سعودی درباره احتمال عادیسازی با رژیم صهیونیستی مطرح شد. در این خصوص برخی اطلاعیه باز شدن حریم هوایی عربستان به روی شرکتهای صهیونیستی که عمداً نیمه شب منتشر شد و در متن اطلاعیه هم نام «رژیم صهیونیستی» ذکر نشده بود را گامی در جهت عادیسازی ریاض با تلآویو میدانستند که در سطح زیرین و غیر عمومی برداشته شده بود.
با این تفاسیر، نتایج نظرسنجی مذکور، ممکن است دلیل ترس خانواده سلطنتی سعودی از اعلام عمومی عادیسازی با رژیم صهیونیستی را توضیح دهد.
در نوامبر 2020، اولین دادههای نظرسنجی نشان داد 41 درصد از سعودیها پیمان ابراهیم را مثبت یا بسیار مثبت میبینند، در حالی که 54 درصد مخالف آن بودند.
اما در نظرسنجی کنونی، عقبنشینی شدیدی در بین حامیان مشاهده میشود: در حالی که فقط 19 درصد حامی این پیمان هستند، 75 درصد در گروه مخالفان آن قرار دارند.