به گزارش اسپوتنیک، این قطعنامه به دنبال منع کره شمالی از صادرات سوختهای فسیلی، روغنهای معدنی و سایر محصولات تقطیری از جمله قیر، مومهای معدنی و محصولاتی دیگر نظیر ساعت است. این طرح همچنین تمامی اعضای شورای امنیت سازمان ملل را از واردات این محصولات از کره شمالی منع میکند.
از دیگر مفاد این قطعنامه میتوان به اعمال محدودیتها در زمینه سوخت اشاره کرد. دیگر مورد ذکر شده در آن، ممنوعیت تمامی کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل از ارائه مستقیم یا غیرمستقیم هرگونه تنباکو یا جایگزینهای تنباکوی تولیدی به کره شمالی است. اتباع کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل از دریافت خدمات مرتبط با فناوری از کره شمالی نیز منع خواهند شد.
در نهایت، این قطعنامه به کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل اجازه میدهد تا اقلامی را که در قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل علیه کره شمالی ممنوع شده است، توقیف و دفع کنند.
در سال ۲۰۱۸ و در جریان نخستین دیدار رهبر کره شمالی با یک رئیسجمهور آمریکا در سنگاپور، «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور سابق آمریکا و «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی توافقنامه مشترکی را امضا کردند که نشان از تنشزدایی بین دو طرف داشت.
سران دو کشور سال بعد در هانوی، پایتخت ویتنام برای ادامه مذاکرات با یکدیگر دیدار کردند، اما نتوانستند در مورد تحریمهای واشنگتن علیه پیونگ یانگ به توافق برسند. روابط دو کشور از آن زمان به بعد رو به سردی رفته است.
کره شمالی در هفتههای اخیر چندین بار انواع موشکهای بالستیک و نیز موشکهای مافوق صوت را با موفقیت آزمایش کرده که موجب واکنش سریع و نگرانی مقامات کره جنوبی و آمریکا شده است.